lynaz's FotoPage
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: Azilina Azuwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 05:03 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA 2008

 
Tis year..kami beraya berempat....so p lah amik gambar kat studio..
Pagi2 raya...pas semayang...sarap.kami sefamily pun g lah kedai gambar.
punyalah susahnyer nak tgkp ganbar nagn budak2 tecit nie...
kang sorg pandg kiri..sorg pandg kanan...
At last..nie lah gambar paling elok....hehe


Friday, 8-Aug-2008 12:08 Email | Share | | Bookmark
MY oFFice 1st AnniverSAry

 
 
Today my office 1st anniversary..so pagi2 Bos dah informed kat PA
dia suh blanje kitaorg sume KFC ngan PIZZA...
xpelah..janji lunch aku x kuar duit...
so since dah lama x upload gambar kat FP aku nie..aku tampilkan sesuatu untuk tatapan sume..


Friday, 20-Jun-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
PimP MY RiDe.....

check out my newly painted ride......thanx a lot hubby


ni la kete yang aku dok bawak ari2 gi keje...memang saja aku pilih warna ni supaya nampak ranggi hehehehe


memang orang dok perhati jer aku bawak kete ni vrooommmmmmmmm..


Tuesday, 10-Jun-2008 16:48 Email | Share | | Bookmark
Rayyan..Reloaded

skang nie si Rayyan pun dah sihat.Minum susu pun banyak,setin tak sampai 2 mggu.Mybe nak cover balik kot masa dia dok spital dulu...Pastu prangai dia skang nie,tak mau tido malam...adussssssssss!!!!


siang ari kalu,memang cukup lena


kadang2 tu,Wafiy lak suka dok kacau dia..


camni la kalu dapat tido lena,siap senyum kambing..


aku lah mama yang paling bertuah,dapat anak2 yang comel2 belaka..baka baik nie...


Sunday, 6-Apr-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
Happy Day,Sad Day

Tanggal 6 April 2008,Muhammad Daris Rayyan selamat aku lahirkan di UMRA,seksyen 13 Shah Alam.Berat Rayyan 2.9kg,lahir pada pukul 1228 tengahari ditemani suami yg setia menunggu dari saat aku dimasukkan ke dalam wad,hingga masuk ke dalam bilik bersalin..
Hari yang sepatutnya menjadi hari yang amat gembira bagi aku,menjadi yang paling sedih,hari yang amat mendebarkan..Anakku itu mengalami masalah pada saluran pernafasan sehingga mesti dimasukkan ke ICU di Klang..







Selama 10 hari Rayyan diwadkan di ICU itu,selama itu juga dia bertemankan inkubator,serta wayar-wayar yang berselirat di tubuh kecil anakku.Pernafasan juga terpaksa menggunakan tiub oksigen oleh kerna dia tidak mampu untuk bernafas sendiri.
Selama itu juga,aku dan suami berulang-alik ke hospital untuk menjenguk anakku itu..
Aku sentiasa berdoa agar dia cepat sembuh dan dijauhkan dari segala kesengsaraan itu..Syukur alhamdulillah,akhirnya Rayyan dibenarkan keluar dari hospital pada 16 April 2008..sihat dan sangat comel


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net